Katwijk – De politie hield woensdagavond 27 januari een 20-jarige Katwijker aan voor het bedreigen van een agent van Team Katwijk op sociale media.

De Katwijker bedreigde de agent dinsdagavond op social media. Hierop deed de agent direct aangifte en startte de politie een onderzoek. Dit leidde woensdagavond 27 januari tot de aanhouding van de 20-jarige verdachte in zijn woning. De man is gedagvaard en moet zich bij de politierechter verantwoorden.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten