Gouda – Op vrijdagavond rond 20.18u. werden de brandweer en politie opnieuw gealarmeerd voor een autobrand. De brandweer welke snel ter plaatse was, wist door snel handelen te voorkomen, dat de auto volledig uitbrandde. Niet kon worden voorkomen dat de binnenkant als verloren moet worden beschouwd. De brandweer trof in het voertuig een overgoten stuk stof aan die een sterke wasbenzine lucht had. De politie doet onderzoek.

Foto’s Rens den Oude

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten