Waddinxveen-  Maandagochtend is een fietser lelijk te val gekomen door de mogelijke gladheid. Het ongeval gebeurde op de Stationstraat in Waddinxveen.

Voor het ongeval kwamen 2 ambulances ter plaatse. Het MMT werd ook nog opgeroepen met de auto. Het MMT heeft mogelijk een ontmoeting met de ambulance gehad onderweg dat de arts mee met de ambulance is gegaan dit wordt een Rendez-vous genoemd.

Foto’s Remco Geristen

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten