BOSKOOP – In de nacht van zondag op maandag was het opnieuw raak met een voertuigbrand in de Boskoopse wijk Snijdelwijk. Een auto ging hier in vlammen op. Deze keer was het raak aan het Pastoor Daalmanplantsoen.

De brandweer was snel ter plaatse, maar kon niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde. Ook twee andere voertuigen raakte door de brand beschadigd. Dit jaar was er al eerder een autobrand in de wijk, welke al voor werd gegaan door andere branden in 2020. De politie doet onderzoek in de zaak.

Foto’s Rens den Oude

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten