Gouda- Maandagochtend heeft wederom een voertuigband plaatsgevonden. Ditmaal aan de Jan van Beaumontstraat in Gouda. Hier zijn 2 voertuigen uitgebrand.

Rond 5.35 uur werd de brandweer opgeroepen voor de voertuigbrand. Bij aankomst van de brandweer stonden 2 voertuigen in brand. De brandweer heeft direct de voertuigen geblust maar kon niet voorkomen dat deze flink beschadigd raakte. De berger kwam ter plaatse om de voertuigen mee te nemen.

De vermoedelijke oorzaak is brandstichting.

Foto’s Remco Geritsen

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten