Gouda- Woensdagochtend heeft er op de Kanaaldijk N207 bij Gouda een ongeval plaatsgevonden. Op de Kanaaldijk gebeurde een ongeval tussen twee personenauto’s.

Het ongeval gebeurde rond 7.20 uur. De brandweer werd ook opgeroepen voor het ongeval. Een ambulance kwam ook ter plaatse niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. De Kanaaldijk is een geruime tijd afgesloten geweest. Beide voertuigen zijn door de berger meegenomen.

Foto’s Rens den Oude

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten