Roelofarendsveen – Tijdens werkzaamheden op het Noordeinde nabij de Braassemdreef is woensdagochtend een gasleiding geraakt.

Vanwege de ernst van de situatie werd er opgeschaald naar middel hulpverlening waardoor er een tweede tankautospuit van de brandweer ter plaatse kwam. Uit voorzorg werden er vijf woningen ontruimd, aldus een woordvoerder van de brandweer.

Net beheerder Liander is ter plaatse om het lek te dichten.

Foto’s ingezonden

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten