Alphen aan de Rijn- Aan de Pieter Doelmanstraat in Alphen is een gaslek ontstaan. De hulpdiensten zijn hiervoor ter plaatse. Wegens het gaslek zijn 9 woningen ontruimd.

Het gaslek is in één van de woningen. De bewoners van de ontruimde woningen zijn opgevangen in het gemeentehuis. Liander is met meerdere personen aanwezig om het gaslek te dichten. Het gaslek is ontstaan door boorwerkzaamheden. De bewoners blijven in het gemeentehuis tot dat Liander klaar is met hun werkzaamheden.

Foto’s Josh Walet

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten