Alphen aan den Rijn-  Aan de Diamantstraat in Alphen heeft vanochtend een voertuig in brand gestaan. Één voertuig die naast het voertuig geparkeerd stond is beschadigd door de brand.

Rond 9.30 uur werd de brandweer opgeroepen voor de voertuigbrand. Door het snelle optreden van de brandweer kon voorkomen worden dat de auto’s naast het brandende voertuig niet ook in brand vlogen. Het uitgebrande voertuig is flink beschadigd door de brand. Bij de brand kwam flinke rookontwikkeling vrij.

Foto’s Josh Walet

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten