Leiden- Woensdagochtend is een brand ontstaan in een strooiwagen aan de Hoge Rijndijk in Leiden. Door het snelle zelf handelen is erger voorkomen.

De oorzaak van de brand lijkt op kortsluiting. Door zelf handelen was de brand al zo goed als uit bij aankomst van de brandweer. De brandweer heeft de brand nageblust en een controle uitgevoerd waarna hun weer retour konden. De schade bleef beperkt aan de strooiwagen. De brand bevond zich aan de voorkant van de wagen bij de sneeuwschuif.

Foto’s Wouter Hoeben

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten