Noorden-  De politie heeft vandaag de gehele dag een groot onderzoek gehouden aan de Voorweg in Noorden. Het onderzoek werd gehouden wegens de grote brand bij het leegstaande café aan de Voorweg, afgelopen zaterdag.

De forensische opsporing was aanwezig om onderzoek naar de brand. Of er mogelijk sprake is van brandstichting is vooralsnog onbekend. Bij het onderzoek waren ook speurhonden aanwezig.

Foto’s Josh Walet


 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten