Reeuwijk- Donderdagmiddag zijn de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een persoon te water aan de ‘s-Gravenbroekseweg. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek de schaatser al uit het water te zijn.

De hulpdiensten werden groots opgeroepen voor de melding van de persoon te water. De traumahelikopter werd ook opgeroepen voor de melding deze is echter alleen boven de locatie van de melding afgemeld. De schaatsers die te water is geraakt bleek zelf al uit het water te zijn gekomen waarna deze naar huis is gegaan. De schaatser raakte te water op de plas Ravensberg.

De ‘s-Gravenbroekseweg is tijdens het incident afgesloten geweest.

Foto’s Josh Walet  &  Jippe Groenendijk

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten