Roelofarendsveen- In een woning aan de Anemonenstraat in Roelofarendsveen is vanmiddag brand uitgebroken in een frituurpan. De brandweer schaalde op naar middel brand.

De brand in de frituurpan zorgde voor een uitlsaande brand bij de keuken. De brandweer voorkwam overslag naar de rest van de woning. Een ambulance is ter plaatse gekomen om de bewoner te controleren. De woning is wel flink beschadigd door de brand.

Foto’s Jelle Corstens en Rens den Oude

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten