Boskoop – Op zaterdagochtend rond 11.30u. heeft op het Laag Boskoop een aanrijding plaatsgevonden. Het betreft een aanrijding tussen twee personenauto’s.

De hulpdiensten die met spoed ter plaatse kwamen, stuitte op een frontale aanrijding. Een tweetal ambulances kwamen ter plaatse, voor de inzittenden van de auto’s. De brandweer verrichtte hand en spandiensten, en kwam onder andere ter plaatse voor een vloeistoflekkage. De bestuurders van beide voertuigen zijn vervoerd door de ambulance. Een berger zal beide voertuigen ophalen.

Foto’s Josh Walet en Rens den Oude

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten