Gouda- Zondagmorgen is de Esso aan de Stolwijkersluis in Gouda overvallen. De politie zocht direct met veel eenheden in de omgeving.

Rond 8.25 uur kwam de melding van de overval op de Esso binnen bij de politie. De politie liep en reed rond in de zware kogelwerende vesten. Het tankstation is na de overval gesloten. De politie verstuurde na de overval een burgernet melding met het signalement van de verdachte van de overval.  Man van 2o jaar met een zwarte capuchon en een witte plastic tas.

Het is nog onbekend of/wat er buit is gemaakt.

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten