Reeuwijk- Zondagmiddag zijn de hulpdiensten opgeroepen voor een gewonde schaatser op de plas nabij de Lecksdijk in Reeuwijk.

Ter plaatse was een schaatser gewond geraakt. De ambulance heeft de brandweer ter plaatse gevraagd om assistentie te bieden bij het tillen van het slachtoffer. Nadat de persoon vanaf de steiger aan de plas naar de ambulance is getild kon deze per ambulance vervoerd worden.

Foto’s Jippe Groenendijk

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten