Gouda- Woensdag zijn de hulpdiensten opgeroepen voor een melding van een persoon te water aan de Bloemendaalseweg in Gouda. Ter plaatste zouden kleding op het IJs / in de berm hebben gezorgd voor de melding van een persoon te water.

De duiker van de brandweer is het water ingegaan en heeft een zoekslag in het water gemaakt. Na het zoeken in het water bleek er dat er niemand te water is geraakt. Hierop konden de hulpdiensten weer retour.

Foto’s Jippe Groenendijk

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten