Boskoop – Rond 19.50u, gebeurde een eenzijdig ongeval aan het Noordeinde. Een automobilist belandde met zijn auto op ze kant net na een rotonde.

De automobilist is op een betonblok gebotst welke op het fietspad is belandt, zijn auto belandde hierna op zijn kant. De toegesnelde politie concludeerde doormiddel van een blaastest, dat de bestuurder van het voertuig onder invloed van alcohol achter het stuur zat. De bestuurder is hierop meegenomen voor een verdere alcoholtest bij het politiebureau. Een opgeroepen ambulance hoefde niet ter plaatse te komen, niemand raakte gewond.

Foto’s Rens den Oude

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten