Reeuwijk- Vrijdagochtend heeft er bij de afrit van de A12 vanaf Gouda een ongeval bij afrit Reeuwijk plaatsgevonden. De brandweer werd ook met spoed opgeroepen voor het ongeval.

Rond 6.50 werden de hulpdiensten opgeroepen voor het ongeval. Ter plaatse bleek het om een tweezijdig ongeval te gaan. Één van de voertuigen is over de kop geslagen. De met spoed ter plaatse gekomen ambulance heeft de bestuurder nagekeken.

Tijdens het ongeval is de afrit van de A12 afgesloten geweest dit zorgde voor de nodige verkeershinder. De berger is ter plaatse gekomen om het voertuig te bergen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten