Alphen aan den Rijn-  Bij een auto garage aan de Willem de Zwijgerlaan in Alphen is vrijdagochtend brand uitgebroken in de meterkast.

De brandweer werd opgeroepen voor een nacontrole van de brand voor de aankomst van de brandweer was de brand al uit. De oorzaak van de brand in de meterkast is kortsluiting dit komt mogelijk door een water lekkage. De brandweer heeft het pand geventileerd.

Door de brand heeft het bedrijf last van een stroomstoring.

Foto’s Josh Walet

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten