Hazerswoude-Rijndijk  – Op de Rijndijk in Hazerswoude-Rijndijk heeft vrijdagmiddag een ernstig ongeval plaatsgevonden, de bestuurder raakte hierbij zwaargewond en moest worden gereanimeerd.

Rond 13.30 uur ging het mis nabij het oude gemeentehuis. De bestuurder van een autoambulance werd vermoedelijk onwel en reed dwars door een bushokje, de combinatie kwam vervolgens in de bossage tot stilstand. Direct werden alle hulpdiensten, inclusief een traumahelikopter, met spoed gealarmeerd. Voorbijgangers begonnen met de reanimatie, de hulpverleners namen dit daarna over.

Het slachtoffer is gestabiliseerd en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De weg is enige tijd dicht geweest vanwege de hulpverlening, de autoambulance is door een bergingsbedrijf weg gehaald.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten