OUDE WETERING – Op vrijdagmiddag heeft er een steekpartij plaatsgevonden in een woning aan de Veerstraat in Oude Wetering. Daarnaast brak er ook nog eens brand uit in de woning.

De politie kon al snel één persoon, een vrouw, aanhouden voor het incident. Een man raakte gewond en hij is met spoed door een ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. De ambulancebroeders werden bij de medische verzorging bijgestaan door het MMT, welke was ingevlogen met de lifeliner.

De brandweer had het vuur snel onder controle. De oorzaak van de brand is nog onbekend, maar hoogstwaarschijnlijk heeft het een met het ander te maken.

Foto’s en video: Josh Walet

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten