Boskoop – Op de Alphenseweg-N207 heeft vrijdagavond een flink ongeval plaatsgevonden. De N207 is hierdoor lange tijd dicht.

Rond 19.30 uur raakte een vrachtwagen van de weg en botste vervolgens op een boom, de vrachtwagen kwam net voor een sloot tot stilstand in de berm. De chauffeur, die niet gewond raakte, is voor de zekerheid even door het ambulance personeel onderzocht. Na een alcohol controle bleek hij wel te veel gedronken te hebben.

De N207 is door het ongeval dicht tussen de Halve Raak en de Boskoopse Hefbrug, dit gaat nog wel enkele uren duren.

Foto’s Josh Walet en Rens den Oude

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten