Alphen aan de Rijn- Zaterdagmiddag werd de politie opgeroepen voor een steek incident aan de Frederik Hendrikstraat in Alphen.

Ter plaatse is iemand gestoken waarop de persoon gewond is geraakt. De persoon hoefde niet naar het ziekenhuis toe. Nabij de Karel Doormanstraat heeft de politie één persoon aangehouden dit gebeurde met getrokken wapens. De politie laat nog weten op zoek te zijn naar een andere verdachte.

De politiehelikopter cirkelde ook boven Alphen. De politie is een buurtonderzoek gestart in de  Frederik Hendrikstraat.

Foto’s Josh Walet

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten