VOORHOUT – Op maandagavond is er een ongeval gebeurd op de Componistenlaan in Voorhout. Een fietsster en een bestelbus kwamen hierbij met elkaar in aanrijding.

De fietsster raakte ernstig gewond en mede om die reden werd aanvankelijk het MMT met de lifeliner gealarmeerd, maar deze is uiteindelijk niet ter plaatse gekomen. De fietsster is wel met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. De weg werd compleet afgesloten; de VOA heeft op de locatie onderzoek verricht naar de oorzaak van het ongeval.

Update- 27-02-2021

De politie laat vandaag weten dat de fietser is overleden aan haar verwondingen. Het betreft een 15 jarige.

Foto’s: Menno Plug & Jelle Corstens

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten