Boskoop- Woensdagmiddag heeft een te hoge vrachtwagen gebruik gemaakt van de Boskoopse hefbrug dit zorgde ervoor dat de vrachtwagen vast kwam te zitten.

De vrachtwagen zou na even vast te hebben gezeten weer losgekomen zijn. Hierna is deze verder gereden. Op de N207 bij Alphen is de vrachtwagen door de politie staande gehouden. De trailer van de vrachtwagen is beschadigd door het incident.

Of de hefbrug is beschadigd bij het incident is vooralsnog onbekend.

Dit item is mede tot stand gekomen na tips via onze WhatsApp tiplijn. Heeft u ook een tip? Laat het ons weten via 0626923930!

Foto’s Josh Walet

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten