WADDINXVEEN – Op vrijdagavond is er door nog onbekende oorzaak een persoon te water geraakt langs de Kanaaldijk in Waddinxveen. Dit was ter hoogte van de Victorwijk.

De persoon was snel weer op het droge en kon vervolgens worden overgedragen aan de ambulancedienst. Na een behandeling ter plekke is hij met onderkoelingsverschijnselen naar het ziekenhuis vervoerd. Als gevolg van het incident en het kunnen opstellen van de hulpverleningsvoertuigen was er slechts één rijstrook beschikbaar, wat leidde tot lichte verkeershinder.

Foto’s: Rens den Oude & Rob de Jong

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten