Zevenhuizen – In een pand aan de Bredeweg in Zevenhuizen heeft de politie gisteren een grote hoeveelheid hennep aangetroffen . De recherche is een onderzoek hiernaar gestart.

Gisteren ontving rond 15.00 uur de politie een melding van een verdachte situatie.  Hierop zijn agenten in kogelwerende vesten naar het pand toegegaan. Hier werden geen personen aangetroffen wel een grote hoeveelheid hennep. De politie heeft ook meerdere auto’s  meegenomen vanaf het terrein.

De politie onderzoekt de zaak verder nog.

Dit item is mede tot stand gekomen na tips via onze WhatsApp tiplijn. Heeft u ook een tip? Laat het ons weten via 0626923930!

Foto’s Thomas van Kekem & Rens den Oude

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten