Bodegraven – Op de A12 nabij Bodegraven in de richting van Utrecht heeft vrijdag op zaterdagnacht een zwaar ongeval plaatsgevonden met een vrachtwagen. De chauffeur raakte hierbij gewond.

Rond 4.20 uur in de mist raakte de vrachtwagen door nog onbekende oorzaak in de slip en schoot door de vangrail en vervolgens kantelde de vrachtwagen naast de weg. Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse. De chauffeur is met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis.

Vanwege de berging, die enkele uren duurde, werden er drie rijstroken afgesloten.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten