LEIDEN – Op zondagmiddag is er brand ontstaan in een bestelbus. Deze stond in een loods van een verfbedrijf aan de Rooseveltstraat in Leiden.

De brandweer werd nog gealarmeerd voor een “Industriebrand met gevaarlijke stoffen”. Mede om die reden kwam ook de Adviseur Gevaarlijke Stoffen ter plaatse. De brandweer had de situatie snel onder controle, maar toch liepen zowel bestelbus als loods (aanzienlijke) schade op. De oorzaak van de brand is nog onbekend, maar Team Brand Onderzoek is naar het brandadres gekomen om onderzoek te verrichten.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten