SCHOONHOVEN – Bij ongeval op de GJ van Heuven Goedhartweg (N216) in Schoonhoven is op zondagmiddag een fietser ernstig gewond geraakt. Vanwege de verwondingen, opgelopen door de aanrijding met een auto, rukte ook de lifeliner met het MMT uit.

Het ongeval gebeurde nabij de kruising met de Lekdijk Oost. Na een behandeling ter plaatse, ondersteund door het traumateam, werd het slachtoffer met de ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. Het ongeval trok veel bekijks; het fietspad stond even vol met mensen. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Remco Gerritsen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten