LEIDEN – Op zaterdagavond heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Europaweg (N206) bij Leiden. Een auto zou hierbij over de vangrail zijn geschoten.

De ravage was groot; de vangrail was zwaar beschadigd, een lantaarnpaal lag omver en op de weg lagen er meerdere brokstukken over de weg bezaaid. De weg ging in beide richtingen dicht als gevolg van het ongeval. Toch leken de verwondingen mee te vallen, want na een controle in de ambulance hoefde de chauffeur niet naar het ziekenhuis.

De brandweer moest nog in actie komen om een klein brandje in het motorcompartiment te blussen, welke snel onder controle was. Ook heeft zij het wegdek nog gereinigd. De oorzaak van het ongeluk is onbekend.

Foto’s: Jelle Corstens & Tom van Giezen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten