Alphen aan den Rijn – Een wielrenner is op de Renaissancelaan in Alphen aan den Rijn zondagochtend achterop een personenauto gebotst. De wielrenner raakte hierbij flink gewond.
Het ongeval gebeurde rond 11.30 uur, door nog onbekende oorzaak klapte de wielrenner achterop de auto. Het slachtoffer is ter plekke gestabiliseerd en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De verkeerspolitie heeft ter plekke onderzoek gedaan.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten