LEIDEN – Op de vroege maandagochtend is er brand ontstaan in een auto. Deze stond geparkeerd aan de Bernhardstraat in Leiden.

Bij aankomst van de brandweer kwamen de vlammen al metershoog uit het voertuig. Desondanks was het vuur snel onder controle. De auto raakte zwaar beschadigd en kan als verloren worden beschouwd. De oorzaak is nog onbekend, maar er wordt vermoed dat er opzet in het spel is; de politie doet hier onderzoek naar.

Foto’s: Jelle Corstens

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten