Gouda-  Donderdagmiddag heeft er op de Coenecoopbrug een ernstig ongeval plaatsgevonden. Het mobiel medisch team kwam ook ter plaatse.

Rond 11.30 uur gebeurde het ongeval op de Coenecoopbrug in Gouda. De brandweer kwam ook ter plaatse. De bestuurder van één van de voertuigen moest door de brandweer uit de auto worden bevrijd. Het ongeval gebeurde tussen een personenauto en een bestelbus. Één persoon is met spoed onder begeleiding van de MMT arts naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto’s Jippe Groenendijk

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten