Gouda- Op de A12 bij Gouda richting Utrecht heeft een vrachtwagen de vangrail naast de vluchtstrook beschadigd. De vangrail en berm zijn hierdoor flink beschadigd.

De bestuurder van de vrachtwagen is met z’n vrachtwagen op de Reeuwijksehoutwal gestopt. Een ambulance kwam ter plaatse en heeft de bestuurder nagekeken, maar vervoer naar het ziekenhuis was niet nodig. De bestuurder is door de politie naar het politie bureau vervoerd.

De vrachtwagen liep schade op aan de zijkant.

Foto’s Rens den Oude, Jippe Groenendijk & Ingezonden

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten