Reeuwijk- Maandagavond werden de hulpdiensten opgeroepen voor een melding van een industriebrand aan de Th. van Leeuwensingel in Reeuwijk. Bij aankomst van de brandweer bleek er geen sprake van brand.

De brandweer was opgeroepen nadat er bij werkzaamheden mogelijk lichte rookontwikkeling vrij kwam. Na een controle bleek er van brand geen sprake waarop de opgeroepen hulpdiensten weer retour konden.

Foto’s Jippe Groenendijk

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten