Rijnsburg – De brandweer is donderdagochtend massaal uitgerukt voor een brand in een loodsencomplex aan de Vinkenweg in Rijnsburg. Er werd opgeschaald naar “Grote Brand”.

Even voor 6:00 uur werd een melding gedaan van een uitslaande brand in een loodsencomplex. Diverse brandweereenheden uit de omliggende plaatsen kwamen met spoed naar de locatie. Ter plaatse werd er ingezet om overslag naar andere loodsen te voorkomen. Na enige tijd werd het sein “brand meester” gegeven.

De schade aan de loods is fors, de oorzaak van de brand is vooralsnog onbekend.

Foto’s Tom van Giezen en Jelle Corstens

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten