Leiderdorp – Op de afrit van de A4 bij Hoogmade/Leiderdorp is een vrachtwagen stil komen te staan met vastgelopen remmen. De brandweer werd hiervoor opgeroepen.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse en heeft de remmen gekoeld. Tijdens het incident was de afrit afgesloten, maar vier automobilisten besloten toch de afrit te nemen. Hun kenteken is genoteerd en zij kunnen een bekeuring verwachten.

Foto’s Tom van Giezen

 

 

 

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten