Bodegraven – Op zondagavond rond 19.20u, is de Bodegraafse brandweer met spoed opgeroepen voor een schoorsteenbrand aan de Prinsenstraat.

De Bodegraafse brandweer, kreeg assistentie van een ladderwagen van de Goudse collega’s. Op locatie troffen de brandweerlieden een felle schoorsteenbrand aan. De brandweer is druk bezig met het ramoneuren van de schoorsteen. De straat is tijdelijk afgesloten door het opstellen van de voertuigen.

Foto’s: Ingezonden

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten