Leiden- Maandagmiddag werden de hulpdiensten opgeroepen voor een brand in een woning aan het Zinniadal in Leiden. Al snel werd er opgeschaald naar middelbrand.

Bij aankomst van de brandweer kwam er flinke rookontwikkeling uit het dak van een woning. Ter plaatse is er brand geweest op de zolder van een woning. De zolder is door de brand flink beschadigd. Door snel optreden van de brandweer is erger voorkomen.

Foto’s Tom van Giezen

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten