Bodegraven – Maandagochtend werd de politie opgeroepen om een kijkje te nemen in een woning aan de Dammekant in Bodegraven, iemand zou zich zorgen maken om de bewoner van het pand. Meerdere eenheden, waaronder hondengeleiders, gingen ter plaatse.

Eenmaal ter plaatse werd de bewoner niet aangetroffen. Wel trof de politie meerdere dieren aan waar niet goed voor gezorgd werd, de politie heeft deze dieren in beslag genomen.

Om wat voor dieren het gaat is niet bekend.

Foto’s Josh Walet

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten