NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL – Woensdagmiddag is aan de N219 Schielandweg in Nieuwerkerk aan den IJssel een persoon in een rolstoel het water ingereden.

De persoon is door omstanders snel uit het water gehaald. De persoon is per ambulance met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De duikers van de brandweer zijn ook ter plaatse geweest en hebben de rolstoel uit het water gehaald.

Foto’s: Jippe Groenendijk & Rens den Oude

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten