Zevenhuizen- Op de A12 richting Den Haag is ter hoogte van Zevenhuizen een ongeval gebeurd tussen een personenauto en een vrachtwagen. De personenauto is achterop de trailer van de vrachtwagen gereden.

De personenauto is flink beschadigd door het ongeval. Een ambulance kwam ter plaatse voor de inzittenden van de auto deze hoefde niet vervoerd naar het ziekenhuis te worden. De bestuurder van de auto moest mee naar het politiebureau. De personenauto is meegenomen door de berger.

Foto’s Rens den Oude

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten