Noordwijkerhout – Rond 15.00u werd de brandweer opgeroepen voor een industriebrand aan de Walserij in Noordwijkerhout.

Ter plaatse werd duidelijk dat er sprake zou zijn van brand in de afzuiging van zaagmachine bij een timmerfabriek. De brandweer schaalde op naar ‘middelbrand’. De brandweer heeft het afzuigkanaal voor een deel open gemaakt, zodat al het zaagsel verwijderd kon worden. Een ladderwagen van de brandweer, controleerde vanaf buiten de brand. De rookontwikkeling is inpandig minimaal. De brandweer werd op locatie voorzien van verse ademlucht.

Foto’s Menno Plug

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten