Alphen aan den Rijn- Op de Prins Bernhardlaan met kruising Prinses Irenelaan in Alphen aan den Rijn heeft Maandagavond een ongeval plaatsgevonden.

Ter plaatse waren de betrokken voertuigen flink beschadigd door de aanrijding. Door de aanrijding is er veel glas op het wegdek terechtgekomen. Een ambulance kwam ter plaatse en heeft een persoon meegenomen naar het ziekenhuis. Een berger komt ter plaatse voor de voertuigen mee te nemen. De gemeente zou ook onderweg zijn om de rijbaan weer vrij van glas te maken.

Foto’s Josh Walet

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten