Oud Ade- Op 29 December in de ochtend kreeg de politie een melding van een woningoverval aan de Hofdijklaan in Oud Ade. Toen agenten de woning binnen gingen werd de 66 jarige bewoner hier overleden aangetroffen. De politie heeft een groot onderzoek gehouden wegens de verwachting dat het om een misdrijf ging.

Na een uitgebreid recherche onderzoek in de afgelopen maanden en de samenwerking met de Franse autoriteiten zijn dinsdagochtend 30 maart drie Fransen van 48, 31 en 23 jaar oud in Frankrijk aangehouden. In Leiden werd op dezelfde dag een 38-jarige vrouw aangehouden. Alle vier worden zij verdacht van betrokkenheid bij de dood van de 66-jarige man uit Oud Ade.

Item 29 December 2020

Foto’s Josh Walet

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten