Leiden – In een woning aan de Waardgracht in Leiden is woensdagmiddag een gewond persoon aangetroffen. De politie gaat uit van een steekpartij en is een onderzoek gestart.

Het zou gaan om een vrouw die is neergestoken, zij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie is de hele middag en avond bezig met onderzoek, hierdoor is naast de Waardgracht ook de Oranjegracht afgesloten.

Wat er zich precies heeft afgespeeld is niet bekend.

Foto’s Wouter Hoeben

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten