Boskoop- Aan de Den Ham in boskoop heeft gisteren een Grote brand plaatsgevonden

De brand werd opgeschaald naar grote brand. Bij de brand is één persoon om het leven gekomen. De overleden persoon werd aangetroffen op de plek waar de brand woede. De politie heeft een plaats delict gemaakt en is vandaag begonnen met het onderzoek. De forensische opsporing en recherche zijn vandaag aanwezig in Boskoop.

Foto’s Josh Walet & Jippe Groenendijk

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten