Langeraar – Langs het Kerkpad is donderdagochtend een overleden persoon aangetroffen in de Langeraarse plassen. De politie is gestart met een onderzoek.

Rond 11.2o uur werd de overleden persoon aangetroffen in het water. Een voorbijganger die zijn hond aan het uitlaten was trof de persoon in het water aan. De politie is gestart met een onderzoek naar de doodsoorzaak, ook een politiehelikopter cirkelt boven locatie.

Update: Uit onderzoek van de politie blijkt dat het slachtoffer niet door een misdrijf om het leven is gekomen.

Foto’s Josh Walet

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten